Які прикраси будуть модні у 2024 році: три найбільш трендові (ФОТО)

У тренді - помітність та акцентність

Акцентна каблучка

У цьому сезоні у світі ювелірних прикрас у тренді - сміливість та вау-ефект. Тому каблучки мають бути помітними. Масивні коштовні камені, як у бренду Fendi, або ж фантазійні витвори мистецтва, як у Alexander McQueen - саме те, що треба.

Перли

Якщо раніше нам твердили, що перли - консервативна прикраса, що вони додають віку, тому краще від них відмовитися, то цього сезону цей ніжний тренд знову популярний. Нам з подіумів пропонують носити перли різних форм та відтінків, міксувати їх зі стилем кежуал , вплітати у сучасні образи, які користуються попитом у молоді. 

Кафи

Якщо обираєте сережки, то це мають бути помісті сережки-люстри або ж асиметричні. А якщо ж хочете додати до свого образу не просто прикрасу, а справжній артоб’єкт, доповніть свій ювелірний гардероб фантазійними кафами - сережками на одне вухо. Вони підкреслюють не лише мочку вуха, а й раковину, до якої кріпляться.

Джерело: elle.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень