1 вересня на носі: які квіти заборонено дарувати жінкам

У кожного свої смаки, але є моменти, про які треба знати

При виборі квітів для жінок потрібно бути особливо педантичними, оскільки недоречним букетом ви можете легко образити дам. Необхідно враховувати смакові переваги жінки, але є і ряд заборон, повідомляє РБК-Україна.

Зів'ялі квіти

Які б квіти ви не вибирали для своєї дами, запам'ятайте, що не повинно бути похмурих пелюсток. Якщо ваш вибір припав на квітучий вазон, то вибирайте такий, який тільки починає цвісти.

При покупці зрізаних букетів будьте уважні, щоб продавець вам не продав тричі реанімовані троянди. Зів'ялі квіти дівчата можуть сприйняти, як натяк на несвіжість.

Вікові категорії

Букет для дівчини до 25 років не повинен був бути занадто пишним. Замість об'ємних квітів краще візьміть бутони, гілки квітучих кущових рослин і напіврозкриті квіти. Вони будуть асоціюватися з юністю і пробудженням жіночності.

У букетах для жінок експерти не рекомендують включати в композицію кущові троянди, півонії, жоржини, айстри, іриси, маргаритки та польові квіти, оскільки роль громадського діяча виключає романтичні асоціації.

Людям похилого віку краще не дарувати зрізані квіти, бо вони можуть нагадувати їм про швидкоплинність життя.

Кольорова гама

Жовтий букет може навіяти думки про осінь і в'янення. Але також є думка, що цей колір зігріває та умиротворяє. Все залежить від уподобань людини, але якщо ви їх не знаєте, то краще вибрати інший колір.

Біла колірна гамма підходить для жінок, які домоглися успіху в кар'єрі. Білий букет також говорить про повагу до жінки.

Можна вибрати строкату колірну гамму. Такий букет натякне на те, що жінка все ще жіночна і приваблива. Але серйозним дамам рекомендують дарувати одноколірні букети.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень