Які картини не можна вішати у своєму домі: народні прикмети

Під забороною картини, які можуть створити негативну атмосферу навколо господарів

Згідно із народними прикметами та свідченнями езотериків, небажано, щоб у домі були картини, які асоціюються із негативними емоціями. Отож, які картини в будинку вішати не можна? Ті, на яких зображена:

Стояча вода

Поросле мохом болото, ряска стоячого озера, словом, будь-яка водойма, в якій вода не змінюється, а застоюється, буде обдавати вас хвилею такого ж «застою». Ваш позитив у такому випадку буде знівельовано практично до нуля.

А ось вода в процесі течії якраз додасть енергії, особливо за умови, що вона прибуває, а не випливає з водойми.

З невідомими знаками або словами

На картині може бути присутнім не тільки зображення, але так само літери або символи. Так ось, фахівці кажуть, що не можна вішати картини в домі, на яких значення цих слів вам незрозуміле.

Наприклад, напис на латині, або ж зображення ієрогліфів – ці елементи можуть бути частиною картини, а можуть – і основною фігурою.

І якщо ви не знаєте значення того, про що написано, або ж не впевнені в правильності перекладу, краще утримайтесь від розміщення такої картини. 

Руїни, уламки, розруха

Повісивши у своїй кімнаті зображення розрухи або бідності, ви тим самим немов притягуєте до себе це.

Руїни старої фортеці, нехай і дуже мальовничі, здатні перетворити на такі ж руїни ваші плани і надії.

Тому залиште музеям старе, тріснуте і розбите – там все це стане цінним експонатом і справді буде дарувати радість і викликати захоплення.

У будинку ж віддайте перевагу яскравим, світлим, життєстверджуючим сюжетам.

Страждання, плач

Відмовтеся від картин, на яких люди плачуть, хворіють, мають якісь фізичні вади – вони принесуть у ваш дім відчуття безнадійності, безсилля, а зображені на них люди похилого віку будуть весь час нагадувати вам про те, що процес старіння неминучий.

Не варто також розміщувати в кімнатах зображення людей чи тварин у стані агресії, люті, насильства – потік негативу від них буде дуже сильним.

Зображення тих, хто пішов з життя

Нагадаємо про те, що мертвій енергетиці не варто постійно контактувати і проводити взаємообмін з живою. Невідомо, яка з них виявиться слабшою, а яка – сильнішою. Так що краще заховайте зображення померлих предків і родичів в альбоми.

З цих же міркувань не вибирайте картини із зірваними і зів'ялими квітами, зламаними гілками, засохлими деревами – всі вони несуть у собі некротичний підтекст.

Отже, підводячи риску, можна сказати, що головним правилом при виборі картини для тієї або іншої кімнати має стати її відповідність вашому смаку і характеру, доречність в даній обстановці і сполучуваність з іншими елементами декору.

Джерело: goodhouse.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень