Які дерева біля будинку притягують лихо: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Які дерева не можна садити біля дому

 

Дуб

Наші пращури вважали, що садити біля дому дуб — дуже погана прикмета, яка передвіщає смерть глави сім’ї. До того ж, аура цього дерева сприймає тільки здорових і сильних фізично людей.

Але навіть їм не рекомендується садити дуб на своїй ділянці, адже енергетика може бути згубною для домочадців.

 

Береза

Береза — дуже потужне захисне дерево. Але рости вона повинна за огорожею будинку, Біля хвіртки, поруч з березою можна поставити лавочку для спілкування з цим деревом. Тоді вона не пропустить зло в будинок.

На питання про те, чи можна садити березу біля будинку, прикмети кажуть, що в її кронах живуть духи, і далеко не завжди вони добрі до людей.

 

Волоський горіх

Волоський горіх можна посадити на ділянці, але далеко від будинку і господарських будівель. Справа не тільки в прикметах, але і в його розгалуженій кореневій системі, яка може пошкодити фундамент.

Верба

Існує повір’я, хто посадить вербу, вмирає в той же рік. Тим більше, не можна садити вербу в честь народження дитини. Також є повір’я, що осика з вербою приносять смерть і горе. Не слід випробовувати долю, краще вибрати для ділянки інші дерева.

Сосна 

Сосна може відібрати у вас урожай і погубити всі рослини поруч. Але тут справа не стільки в магії, скільки в тому, що сосна має свої особливості.

Крона затінює ділянку, а хвоя не дає корисного перегною. Кожен, хто бував в сосновому лісі, знає, що грунт там піщаний. Енергетика ж у цього дерева досить позитивна.

 

Декоративна туя

Прикмети говорять, що дівчата, які живуть в будинку, не вийдуть заміж, якщо на ділянці росте туя. У багатьох культурах це дерево скорботи і печалі, тую часто садять на кладовищах. З іншого боку, прийнято вважати, що запах туї відганяє злих духів.

Джерело: ukr-1.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень