Можна носити на повсякдень: Найстильніші варіанти босоніжок на літо 2024 (ФОТО)

Це дуже стильно

Як вибрати ідеальні босоніжки на підборах для щоденного використання? Важливо звертати увагу на деталі, такі, як висота підйому стопи і якість фіксації ніжки.

Стилісти рекомендують обирати моделі з надійними ремінцями або зав'язками, що гарно фіксують вашу ногу.

Також важливо обирати товсті стійкі підбори, які забезпечують стабільність і зручність під час ходьби.

Зокрема, вдалою у цьому сезоні є така модель:

Це взуття ідеально підходить для будь-яких образів — від повсякденних до офісних. Ви можете легко комбінувати їх з різними типами одягу, такими як брючні костюми, сукні міді з бахромою, вільні джинси або штани кльош.

Вони не лише додають стилю вашому вигляду, але й забезпечують комфорт протягом усього дня, що робить їх ідеальним вибором для активного життя та робочих буднів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень