Українські телеканали транслювали зі Здолбунова. Пенсіонери завдали збитків медіахолдингам? (ФОТО)

Офіс, звідки незаконно вели трансляцію загальнонаціональних телеканалів, виявили на Рівненщині

У Здолбунові виявили офіс, звідки велась незаконна трансляція загальнонаціональних каналів. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на пресслужбу прокуратури краю.

Йдеться про відкрите кримінальне провадження за фактом незаконного розповсюдження програм мовлення, вчиненого службовою особою з використанням службового становища.

 - Досудовим розслідуванням встановлено, що четверо жителів Здолбунова, віком від 47 до 75 років, створили юридичну особу, за допомогою якої, усупереч чинному законодавству, без необхідних дозвільних документів здійснювали незаконне адміністрування, надання технічної підтримки та трансляцію загальнонаціональних каналів, чим завдали збитків медіагрупам.

 

За попередньою інформацією така схема працювала понад рік.

 

У межах кримінального провадження 25 березня цього року, в Здолбунові, правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків в офісних приміщеннях, звідки й велась незаконна трансляція, а також за адресами проживання осіб, які, за версією слідства, можуть бути причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення, - повідомляє прокуратура Рівненської області. 

Нині фахівці підраховують розмір завданих збитків, на майно повинні накласти арешт.

В результаті слідчих дій виявлено та вилучено 71 телеприймач, іншу комп’ютерну техніку та бухгалтерську документацію, яка підтверджує протиправну діяльність.

У прокуратурі нагадують, що інкримінована стаття (ч. 3 ст. 176 КК України) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень