Водія, який спричинив резонансну смертельну ДТП на Рівненщині, триматимуть під вартою (ФОТО)

З-під домашнього арешту повернули під варту. Ще на 60 діб

Йдеться про трагічну автопригоду, що сталася 7 червня у Вересневому. Нагадаємо, внаслідок ДТП загинуло четверо осіб, серед яких і трирічна дитина.

Поблизу села Вересневе водій вантажного автомобіля, порушуючи ПДР, почав обгін, не переконавшись в безпечності такого маневру. На зустрічній смузі руху він спричинив зіткнення спочатку з автомобілем «Audi А6», а потім — з «Chevrolet Aveo». «Audi А6» від удару відкинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автомобілем «ЗАЗ 11026», а «Chevrolet Aveo» після зіткнення з вантажівкою злетів у кювет. Внаслідок ДТП загинув водій та троє пасажирів «Chevrolet», серед яких – трирічна дитина.

У червні суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. А вже у серпні за клопотанням адвоката водія відправили під домашній арешт.

Прокурор з такою позицією не погодився, подав апеляційну скаргу і напередодні, 3 вересня, запобіжний захід знову змінили на тримання під вартою. А сьогодні його продовжили ще на 60 діб.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Повідомляє Прокуратура у Рівненській області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень