Курсантка з Рівненщини, яка залишилась без ноги після ДТП, отримала нове звання (ФОТО)

Офіцера медичних сил ЗСУ

Три важко травмовані дівчини, серед яких Тетяна Ніколаєва з Оженина Острозького району, 1 вересня отримали перше офіцерське звання.

Зараз - після жахливої ДТП - вони перебувають на лікуванні у Головному військовому госпіталі в Києві.

Двом дівчатам ампутували ноги. Потерпілі – випускниці цивільних медичних вишів, їм по 23-24 роки. Нещодавно вони успішно склали іспити у Військово-медичну академію.

У День знань в Національному військово-медичному клінічному центрі «ГВКГ» начальник штабу – перший заступник командувача Медичних сил ЗСУ полковник медичної служби Андрій Галушка разом з начальником Української військово-медичної академії - полковником медичної служби Валерієм Савицьким вручив погони молодших лейтенантів медичної служби та посвідчення офіцерів трьом дівчатам – слухачкам Української військово-медичної академії, які нещодавно отримали важкі травми внаслідок жахливої дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

- Вітаю вас з присвоєнням першого офіцерського звання.

 

Бажаю вам якнайшвидшого одужання та після проходження реабілітації чекаємо на вас у строю.

 

Щоб ви продовжили навчання за визначеними медичними спеціальностями та надалі залишилися на військовій службі в лікувальних закладах Збройних Сил України, – звернувся до дівчат Андрій Галушка.

Тетяні Ніколаєвій (на фото вгорі) з Рівненщини нещодавно виповнилося 24 роки.

Дівчина закінчила Шепетівське медичне училище та навчалась у медичному університеті в Ужгороді, нещодавно стала слухачкою Української військово-медичної академії.

Мріяла стати гінекологом.

Зараз стан Тетяни стабільно важкий, їй ампутували одну ногу.

 

Вона досі відчуває фантомні болі.

Нагадаємо, 25 серпня на території військової частини в Києві на трьох курсанток наїхав п’яний майор ЗСУ. Коли це сталося, Таня Ніколаєва просила, щоб хтось зняв ремінь і перетягнув ногу, повідомив Telegram-канал «Киев Сейчас».

- Це та сама дівчинка, яка в приймальному відділенні військового госпіталю, на хвилину прийшовши до тями після шоку та великої крововтрати, відкрила очі, побачила лікаря-травматолога полковника ЗСУ і перше виказала військове вітання «Бажаю здоров’я, товаришу полковник».

 

В очах всіх присутніх стояли сльози, – написала волонтерка Наталя Воронкова у своєму Facebook.

Номер картки для допомоги Тетяні: 4149 4390 4611 4439 (Ніколаєва Тетяна Сергіївна)

Контактні телефони: 063 6260827, 067 4997232.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень