Якби керівники могли, то брали б на роботу людей тільки з цією групою крові

Натомість ті, кого й палкою не загнати працювати, зазвичай мають куди кращі успіхи

Перша група крові

Власники першої групи крові не просто люблять працювати, вони готові присвячувати улюбленій справі весь свій час. Прохання від колег чи друзів вони виконують охоче та вчасно. Завдяки працьовитості та порядку в голові ці люди домагаються поставленої мети та дивують близьких результатами.

Друга група крові

Ці люди – з тих, хто робитиме лише те, що важливе для них самих. Вони можуть годинами займатися своїми справами, але ігнорувати прохання щодо прибрання в кімнаті або помити посуд. Лінь присутня в їхньому житті, але не постійно.

Третя група крові

Люди з третьою групою крові та лінощі – нерозлучні друзі. Вони не соромляться заявляти про те, що їм не хочеться вчити уроки або готуватися до важливих проєктів, але часто їм все сходить з рук. Ці люди заповзятливі, і замість самостійної роботи вони вміють делегувати справи та викручуватися з незручних ситуацій.

Четверта група крові

Представники цієї групи вміють працювати на знос, але вони розуміють, що зрідка лінуватися – це навіть корисно. Вони дозволяють собі час від часу нічого не робити – влаштовують своєрідні дні детоксу. Так вони уникають емоційного вигоряння на роботі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень