Яка погода буде у лютому: прогноз кліматолога

Сильного морозу вже не прогнозують

Львівський кліматолог Василь Троцюк каже, що лютий буде не таким вже й лютим. І решта зими буде трішки м’якшою, ніж досі. Більш детальний прогноз від нього ось:

Будуть снігопади. І буде ще два виходи холоду. Я думаю, що це буде десь 10-15 лютого і під кінець лютого. Вже не буде лютих морозів. Найбільші морози були оці пару днів тому біля 20 градусів.

 

І будуть дуже великі відлиги. Це все через великі діаметри циклонів та антициклонів, які на нашу територію потрапляють із Північної Атлантики.

За словами кліматолога, ці циклони й атициклони приносять спочатку велике тепло, і так само потім розвертаються і приносять великий холод. Втім, у моменти похолодань максимум у лютому буде 10-12 градусів морозу вночі і 2-3 градуси морозу вдень. А ось сніг до нас принесуть балканські циклони. Коли вони будуть стикатися з холодним повітрям – тим, яке надходить до нас з північного сходу Росії, будуть снігопади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень