Завтра на Рівненщині очікується ускладнення погодних умов

Дороги може перемести

Фото - Радіо Трек

Шляховики готуються до погіршення погодних умовна на найближчі два дні, особливо це стосується завтрашнього дня.

– Так, ми отримали повідомлення, що на вихідні міняється погода, завтра сніг та хуртовина. Найскладніше, я думаю, буде не на міжнародних і державних дорогах, де буде додаткова техніка, а якраз на місцевих, бо можливі перемети. Загалом для очищення й оброблення доріг буде залучено близько півсотні одиниць техніки. Так, було штормове попередження, найскладніше те, що вітер є східний, він набагато холодніший і температура має понизитись, а сніг на полях є, його буде здувати й будуть перемети. З обіду працювала техніка, це Рівненська ДЕУ, Колоденська ДЕУ, Дубенська ДЕУ, працюють на «Київ-Чоп». Також працює Сарненська ДЕУ на дорогах «Київ-Ковель-Ягодин» та «Городище-Рівне-Старокостянтинів». Стан покриття задовільний, що стосується проїзду.

Фото - Радіо Трек

У суботу просимо утриматись від поїздок без нагальної потреби, в іншому випадку виїжджати з заправленим баком, щоб у разі потреби прогрівати машину, з теплим чаєм і обов’язково в дорогу брати когось супутником, –  розповів заступник начальника Служби автодоріг в області Микола Козачок.

Синоптики натомість повідомили журналістам «Радіо Трек», що завтра йтиме сніг, але не сильний.

На дорогах буде ожеледиця, видимість буде доброю, але в опадах погіршуватиметься до 1-2 км.

Температура повітря вночі від 7 до 12 градусів морозу, вдень від 2 до 7 морозу.

У ніч проти неділі ще йтиме сніг, вдень опади мають припинитись.

Фото - Радіо Трек


Що ж до Рівного, то сьогодні з 12-ї години техніка міськШЕУ виїхала на посипку доріг. Про це повідомив керівник управління Віктор Климук, додавши, що снігопад посилився саме в післяобідню пору. 

Техніка міськШЕУ працювала на основних дорогах міста, підйомах та спусках. До роботи залучили 14 автомобілів, уночі мають вивести ще й трактори.

Зауважимо, що близько 19:00 кореспонденти «Радіо Трек» помітили спецтехніку рівненського ШЕУ на майдані Незалежності. За кілька хвилин шляховики чистили від снігу центральну площу міста.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень