Яка ікона вас захищає: визначаємо за датою народження

Людей, які народилися з 22-го грудня по 20-те січня, захищає ікона Божої Матері «Державна», і ангели-охоронці: святий Сильвестр і преподобний Серафим Саровський.

Народжених з 21-го січня по 20-те лютого беруть під своє ангельське крило святі Афанасій і Кирило, а захищають їх ікони Божої Матері «Володимирська» і «Неопалима Купина».

У християн, народжених з 21-го лютого по 20-те березня, заступницею є Ікона Іверської Божої Матері. А їх охоронці — святий Алексій і Мілентій Антіохський.

Якщо ви народжені з 21-го березня по 20-те квітня просіть про захист у ікони Казанської Божої Матері, і у охоронителів — святих Софронія та Інокентія Іркутських, а ще у Георгія Сповідника.

Тих, хто народився 21-го квітня по 20-те травня, захищають ікони — «Споручниця грішних» та Іверської Божої Матері. А святі Стефан і Тамара, а також апостол Іоанн Богосолов беруть їх під своє ангельське крило

Якщо ж день народження у вас з 21-го травня по 21-ше червня то неодмінно звертайтеся з молитвою до ікони Богоматері «Стягнення загиблих», а також «Неопалима Купина» та «Володимирська». Ангели-охоронителі — святі Олексій Московський і Костянтин.

Всі, хто народжений з 22-го червня по 22-ге липня можуть просити заступництва у ікони «Всіх скорботних радість» та Казанської Божої Матері. А святий Кирило — їх невідступний ангел охоронець.

Для народжених з 23-го липня по 23-тє серпня є своя заступниця — ікона «Покров Пресвятої Богородиці. А охороняють їх Святий Миколай Угодник і Ілля-пророк.

Християнам народженим із 24 -го серпня по 23-тє вересня треба просити про захист у ікон «Неопалима Купина» і «Страсна». Ангели-охоронителі у них — святі Олександр, Іван та Павло.

Для тих, чий день народження випадає з 24 вересня по 23 жовтня слід просити прихисту у ікон Почаївської Божої Матері «Неопалима купина» та «Воздвиження Хреста Господнього». Їх незмінний Ангел -охоронець —  святий Сергій Радонезький.

Пресвяті ікони Божої Матері «Скоропослушниця» і «Єрусалимська», мають найбільшу силу для народжених з 24 жовтня по 22 листопада. А охоронцем у цих людей святий Павло.

Найкраще просити про допомогу та заступництво у ікон Божої Матері «Тихвинська» і «Знамення» тим, чий день народження випадає з 23-го листопада по 21-ше грудня а святі Миколай Угодник та Варвара є їхніми незмінними ангелами-охоронителями.

За матеріалами facedobra.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень