Яка пляма нагадує поцілунок? Тест, який визначить особливості вашого характеру

Що ви за людина

На картинці вище зображено дві плями, яка з них нагадує вам поцілунок?

Відповідь розкриє таємну сторону вашого характеру

                Поцілунок зліва                      

Ви дуже активна людина, яка любить бути в центрі уваги, та позитивно дивиться на світ. Люди обожнюють ваш оптимізм і тягнуться до вас. Іноді ви можете закритися від усього світу і стати занадто віддаленою людиною. Все це може статися, якщо у вашому житті настала чорна смуга. У такі моменти вам варто ближче підпускати до себе близьких і рідних.

Поцілунок праворуч

Ви – людина, яка любить все аналізувати і тримати під контролем. Це стосується кожної сфери вашого життя. У вас чудова пам'ять і це ваша сильна сторона. Нерідко буває так, що ви занадто чіпляєтеся до людей і засуджуєте їх. Особливо це відбувається в той момент, коли людина робить не так, як зробили б ви.

Поцілунку немає

Ви не любите радикально змінювати своє життя, адже надаєте перевагу постійності. Ви турботлива і добра людина, яка звикла більше віддавати, ніж приймати. Вам варто навчитися відстоювати свої особисті кордони, бути рішучим, сміливим. Навчіться казати людям «ні».

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень