Стосунки стануть міцнішими: фрази, які жінкам потрібно частіше говорити своїм чоловікам

Їх всього 4

Мені подобається, як ти це зробив

Почувши цю фразу, чоловік відчує, що ви дуже спостережливі, оцінюєте його дії та цінуєте те, що він робить. А ще, що ви підтримуєте його вчинки чи дії.

Намагайтеся уникати постійної критики на адресу коханого чоловіка і наголошуйте на тих речах, де він чинить правильно.

Ти мій герой

Ця фраза здатна творити чудеса, вона окрилює чоловіка і дає відчути власну значущість та ваше захоплення. Її можна використовувати в ситуаціях замість слова «дякую».

Добре, як скажеш

Чоловіки люблять, коли жінка прислухається до їхньої думки. Це не означає, що потрібно погоджуватись абсолютно у всьому. Просто показуйте час від часу, що ви цінуєте його думку чи рішення.

Мені так добре з тобою

Це дуже потужна фраза, яка має вагу як на початку стосунків, так і в коханні, яке триває багато років. Вона окрилює чоловіка, дає йому відчуття того, що жінка його любить і цінує, вона захоплена і відчуває до нього найсильніші почуття.

У тривалих стосунках фраза «мені так добре з тобою» дає зрозуміти чоловікові, що почуття нікуди не поділися і жінка не шкодує про свій вибір.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень