

Що і з якого сорту свинини найкраще готувати
Свинина вважається найпоширенішим видом м'яса у світі. В Україні цей продукт дуже люблять, попри його калорійність. Це м'ясо підходить для тих, хто витрачає багато енергії. А ще воно прекрасно відновлює сили
Але є в цьому продукті частини, які вживати в їжу небажано.
Загалом усі шматки свинини діляться на 4 сорти
До першого належать корейка, вирізка та окіст.
Це найніжніші частини туші, на них практично немає жиру або зовсім трохи. Кухарі із задоволенням тушкують таке м'ясо, смажать і запікають..
Другий сорт - це шийка і лопатка.
Це найбільш підходяща частина для шашлику. З шийки і лопатки можна зробити фарш, начинку для ковбаси або просто потушкувати.
Завдяки жировому прошарку страва вийде м'якою і соковитою.
Третій сорт – це грудинка і очеревина.
Ці частини тушки відрізняються ще більшою кількістю жиру. Їх добре готувати на відкритому вогні, наприклад, посмажити на грилі або закоптити.
Четвертий сорт свинини називається субпродуктами - це кінцівки.
Це цілісна голова і її частини (щоки, вуха, п'ятачок), передні (рулька) і задні ноги (гомілка).
Жир, хрящі та сухожилля дуже важко і довго готувати
Вирізкою вважається найніжніша, але і найдорожча частина свинини. Вона знаходиться над серединою хребта під салом. Цей делікатес вважається дієтичним, у ньому багато вітамінів.
Якщо стежите за здоров'ям, старайтеся вибирати саме цю частину тушки. Ці пісні шматочки відмінно підійдуть для запікання та інших страв.
Джерело: РБК-Україна
Радіо Трек: НОВИНИ
Не потрібно видаляти чати та фото: лайфхак, як очистити пам'ять у Viber за 1 хв
Дуже люблять своїх дружин і дітей: у які дати народжуються найнадійніші чоловіки для шлюбу?
В Україну знову суне похолодання: Дата
В Україні змінили правила розрахунку доходу для всіх видів соціальної допомоги
На годину вперед чи назад? Куди і коли переводимо годинники
Бомбічна закуска за 30 хвилин: ідеальний рецепт, який зможуть приготувати всі
Смачніше, ніж відбивні та котлети: ліниві бризолі з м'ясним фаршем за 10 хвилин
«Небо в роті»: рецепт торта, який підкорить найбільшого критика
Ви здивуєтесь: що буде, якщо заморозити кефір
Для чого мазати лезо ножа зубною пастою: Досвідчені господині розповіли про унікальний секрет
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415