Як вірус «Petya» вплинув на початок вступної кампанії на Рівненщині

Розповіли місцеві освітяни

Очільник Рівненського обласного управління освіти Григорій Таргонський запевнив, що вступна кампанія 2017 стартувала 29 червня із реєстрації електронних кабінетів. 

Триватиме до 25 липня 2017 року.

Столичні ЗМІ повідомили, що через вірус «Petya» не працюватиме сайт Міносвіти. У міністерстві повідомили, що до обіду сайт дійсно не працював - його навмисно блокували, щоб не сталося ураження вірусом.

Насправді сайт працює, а це значить, що можна потроху наповнювати свій електронний кабінет.

Цього року для вступу до ВНЗ приймаються сертифікати ЗНО лише 2016 та 2017 років. На місця держзамовлення можна подати 9 заяв на 4 спеціальності. Кількість спеціальностей урізали для того, аби абітурієнт визначився із тим, на кого хоче вчитись.

Освітяни пояснюють, що кожній заяві, поданій через електронний кабінет, абітурієнт зазначає пріоритетність від 1 до 9. На контрактну форму кількість заяв не обмежується.

Скільки випускників отримали по 200 балів на ЗНО на Рівненщині, а також про сільський коєфіцієнт ви можете дізнатися на сайті Радіо Трек.

Читайте також про вплив кібератаки на роботу банківських установ у Рівному.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень