Як у Рівному відзначатимуть День захисника України

Програма заходів на п'ятницю та суботу

Цими днями у Рівному відбудеться низка заходів з нагоди Дня захисника України, свята Покрови, 75-ї річниці утворення УПА, Дня Українського Козацтва, IV етнічного фестивалю «Лірницька Покрова в Рівному».

13 жовтня

  • 12:00 год. - урочистості присвячені Дню захисника України та 75-ій річниці утворення УПА (Рівненський обласний академічний український музично-драматичний театр)
  • 13:00 год. - конкурс військово-патріотичної пісні та строю «Червона калина 2017» (майдан Незалежності)

14 жовтня

  • 10:00 год. - покладання квітів, вінків до могил Героїв Небесної Сотні та Героїв загиблих в зоні АТО (кладовище «Нове»)
  • 11:30 год. -  «…В боротьбі виростає сила» - реквієм, присвячений пам’яті Героїв (біля Дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв загиблих в зоні АТО)
  • 12:30 год. - відкриття фігури-знаку «Просвіта» (парк культури і відпочинку ім.Т.Шевченка)
  • 15:00 год. - ХІІ міжнародний Салон художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову». Фотовиставка та нагородження переможців ХІІ Міжнародного Салону («Міський Будинок культури»)
  • 18:00 год. - 75-річчю створення УПА присвячується: заключний концерт  IV етнічного фестивалю «Лірницька Покрова в Рівному» («Міський Будинок культури»)

Продовж дня 14 жовтня  на майдані Незалежності:

  • Виставка-інсталяція загиблих воїнів в АТО і Героїв Небесної Сотні, виставка-інсталяція «Відкрийте нам свої серця» та «12 історій про УПА» (звучатимуть пісні народжені в боротьбі)
  • Виставка військової техніки ОК «Захід»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень