Не останні і не передовики: як у Рівному лікують ветеранів і скільки на це тратять грошей

До ветеранів війни відносять учасників та інвалідів війни, учасників бойових дій, реабілітованих воїнів УПА та політв’язнів

У Рівному станом на початок цього року на обліку у медиків перебувало понад 5,5 тис. ветеранів війни,

з них 573 АТОвці.

82% ветеранів торік обстежили. До декого навіть приїжджали додому виїзні бригади медиків. Решта ветеранів, оскільки вони - люди ще молоді, обстежувалися частково, тобто проходили не всі обстеження.

На амбулаторне лікування ветеранів торік з міського бюджету витратили 391 тисячу гривень. Начальник міського управління охорони здоров'я Віктор Іськів каже, що це з розрахунку на одну людину досить непогано у порівянні з сусідніми обласними центрами:

Якщо переділити гривні на одну людину, то виходить, що в нас досить непогана ситуація: 71 гривня на людину. У Чернівцях – 46, у Житомирі більше – 92, в Луцьку – 44. І найбільше у Львові – це 179 гривень. Ну і у Львові взагалі більше цих ветеранів і переважно це через те, що там більше АТОвців.

Віктор Іськів також зауважив, що переважно ветерани лікуються й оздоровлюються в обласному госпіталі ветеранів війни в смт Клевань Рівненського району. Але тим, хто звертається у медзаклади міста, теж надають необхідну допомогу повністю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень