Як сім’я з Волині та рівнянин заробили мільйони на ... таблетках (ФОТО)

У власній нарколабораторії

На Рівненщині СБУ затримала організатора та учасників контрабандного наркобізнесу. Щомісяця банда заробляла на продажі наркотиків мільйон гривень.

На території Рівненської та Волинської областей затримані займались контрабандою прекурсорів та збутом метамфетаміну.

- Організував наркобізнес раніше судимий за аналогічні злочини мешканець Рівного. До складу кримінального угруповання входило також подружжя з Волині, яке безпосередньо здійснювало контрабандні постачання в Україну псевдоефедриновмісних пігулок «Cirrus». Переробляли прекурсор у нарколабораторії, облаштованій у приватному домоволодінні ще одного учасника групи на Рівненщині. Готовий «товар» ділки збували роздрібними партіями серед місцевих наркозалежних осіб. За попередніми оцінками, такий «бізнес» щомісяця приносив понад мільйон гривень нелегального прибутку, — повідомила речниця обласного управління СБУ Інна Ілючок.

На початку жовтня правоохоронці затримали подружжя контрабандистів на митному посту «Устилуг» Волинської митниці під час чергової спроби ввезення понад тисячі ста псевдоефедриновмісних пігулок. Одночасно у Рівненському районі був затриманий організатор оборудки та ще один зі спільників.

Під час обшуків за місцями проживання, а також у нарколабораторії правоохоронці виявили велику кількість прекурсорів та розфасовані і підготовлені до збуту наркотики.

У межах відкритого кримінального провадження зловмисникам повідомлено про підозру. Тривають слідчі дії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень