Як рівненські школярі відпрацьовуватимуть карантин?

З понеділка, 1 лютого, школярі міста вперше цьогоріч підуть в школу

Три тижні школярі пробули на зимових канікулах, які плавно перейшли у вимушені канікули – двотижневий карантин. У міському управлінні освіти кажуть, що були готові до цього, і в освітян є план, згідно з яким вже кілька років поспіль учні шкіл надолужують програму. Що приємно для дітей – навчання по суботах не буде. Разом з тим, збережуться і весняні канікули. А відпрацьовувати будуть шляхом ущільнення навчально процесу, говорить начальник управління Василь Харковець:

 

 

- Буде інтенсифікація навчальних планів та програм, буде ущільнення начальних планів програмного матеріалу. Погодилися, що весняні канікули повинні бути, навчання по суботах не буде. Що таке інтенсифікація та ущільнення? На тему відводиться певна кількість годин, і , як правило, після вивчення кожної теми є або повторення, або узагальнення матеріалу, або резервні години. Тому ці години будуть використовуватися вже для того, щоб подати новий матеріал.

 

Можливість збільшення кількості уроків Василь Харковець також виключив. Тож, наступні канікули очікують на школярів з 28 березня по 3 квітня включно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень