Як рівнянам пережити сьогоднішнє сонячне затемнення

21 серпня о 21.26 відбудеться сонячне затемнення, яке триватиме півтори години

Затемнення 21 серпня зможуть побачити тільки ті, хто перебуває на території США, а також частково в Західній Європі та Південній Америці. Однак вплив цього природного явища відчують мешканці й інших материків Землі.

Нумеролог Жанна Клемпуш дає поради своїм землякам із Рівненщини, як пережити сонячне затемнення.

- Для початку скажу, що саме по собі затемнення несе людині своєрідне «перезавантаження», - це як вимкнути й увімкнути компʼютер. Затемнення – це енергетичне оновлення.

Так-от, що стосується нещодавнього місячного затемнення, то його програма була спрямована на очищення, тобто на звільнення людини від певного баласту. А ось «перезапуск» під час сонячного затемнення 21 серпня буде нести в собі оновлюючу функцію. Простіше кажучи, в цей період можна буде задати старт якійсь новій ідеї, мрії чи проекту.

Відтак, головний момент: ☝️ день сонячного затемнення – дуже сприятливий для планування і відкриття чогось нового, на довгі роки вперед. У цей період ваші мрії і бажання будуть матеріалізовуватися з найбільшою вірогідністю. Але варто памʼятати одне із головних правил Всесвіту: бажай, але не на шкоду ближньому, а на благо.

А що раджу особисто я, то це досить простий житейський ритуал – у переддень або ж у самий день сонячного затемнення поприбирайте в помешканні, витріть пил і подумки подякуйте своїм близьким за те, що вони живі і досі з вами. А ввечері приготуйте щось смачне, запаліть свічки і зберіть свою сімʼю за одним столом. Спробуйте, жартуючи, разом помріяти і уявити своє радісне й успішне майбутнє, скажімо, через 5-10 років. Зарядіться цими приємними мріями і запустіть їх у відкритий простір Всесвіту - ТАМ за вас подбають. 

І ще одне: спробуйте від сьогодні щось поміняти в собі чи своїх звичках, зробити щось таке, чого ніколи не робили. Скажімо, виберіть іншу дорогу на роботу чи з роботи; поміняйте колір волосся, про який давно мріяли, але не наважувалися пофарбуватися; змініть стиль одягу, або ж проведіть свій вільний час не за звичним сценарієм, а якось по-новому. Одне слово – творіть у всьому. Бог любить творчих людей

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень