Як працюватимуть торгові центри Рівного у новорічні дні

Графіки відрізняються

Як нам вдалося з’ясувати, в ТЦ «Екватор» 31 грудня та 1 січня усі магазини працюватимуть у звичайному режимі, тобто з 10-00 до 22-00.

ТЦ «Залата плаза» визначили графік роботи на весь тиждень. Зокрема 31 грудня магазини працюватимуть до 18:00 години. А 1 січня торговий центр запрацює з 12:00 та працюватиме до 21:00.

ТЦ «Чайка» повідомляє, що в останній день року вони працюватимуть до 19-00, а 1 січня – вихідний. Такий же графік буде і на Різдво, 6 січня магазини працюватимуть до 19:00 години, 7 січня – вихідний. До слова, супермаркет, який працює у приміщенні «Чайки», має інший графік роботи.

З’ясувати графік роботи ТЦ «Арена», що  на автовокзалі, нам не вдалося. Вказаний у мережі телефонний номер – не працює.

У ТЦ «Епіцентр» точного графіку роботи у святкові дні ще не отримували.  В інфоцентрі повідомляють, що 1 січня точно вихідний. А до якої години працюватимуть 31 грудня, поки невідомо.

 

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень