Як поліція наздоганяла розбійників у Здолбунівському районі (ФОТО, ВІДЕО)

Йдеться про грабіжників, що напали на подружню пару, а потім поранили працівника сервісного центру МВС

Ми вже повідомляли, що злочинці потрапили у поле зору працівників сервісного центру, які поверталися після виконання доручення службовим автомобілем «Volkswagen Passat» із Острога до Рівного.

Четверо у масках напали на подружжя поблизу села Гільча, коли ті міняли колесо у своєму «FORD».Один із нападників почав стріляти по автомобілю «FORD», інший — завдав тілесні ушкодження чоловікові та забрав сумку з грошима.

43-річний начальник територіального сервісного центру МВС, водій транспортного засобу, зупинився, аби допомогти людям, - повідомляють з ГУНП в Рівненській області.

Нападники, помітивши поліцейську автівку, почали тікати «ВАЗівкою» в напрямку селища Мізоч. Посадовці почали переслідувати зловмисників.

Доїхавши до села Озірко, невідомі зупинилися та кинули в лобове скло службового автомобіля вибухонебезпечний пристрій.

Після вибуху водій «Volkswagen Passat» вийшов з транспортного засобу та отримав дві кулі - в спину та шию.

Зловмисники кинули свій автомобіль та зникли у невідомому напрямку.

Начальника територіального сервісного центру №5641 госпіталізували в Рівненську обласну лікарню з тілесними ушкодженнями у виді множинних ран внаслідок вибухової травми, травм голови, попереку з наявністю чужорідних тіл.

Двоє посадовців, які перебували у автомобілі, не постраждали. 36-річний приватний підприємець з Нетішина отримав закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови, струс головного мозку і після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень