Як підібрати бюстгальтер: 5 типових жіночих помилок

Про форму грудей, глибину чашки, ширину бретелей і кількість застібок

5 ЖІНОЧИХ ПОМИЛОК ПРИ ВИБОРІ БЮСТГАЛЬТЕРА

1. Ми орієнтуємося на розмір чашки, а не на розмір пояса

При виборі бюстгальтера спочатку треба визначити розмір пояса (об’єм тіла під грудьми, тобто низ бюстгальтера) і лише потім вибирати об’єм чашок. Пояс має бути розташований на спині виключно горизонтально і не «підстрибувати» у місці бретельок.

2. Ми вибираємо бюстгальтер за стандартним розміром

Точний розмір бюстгальтера визначається двома мірками: об’ємом вищезгаданого пояса і об’ємом найвипуклішої точки грудей. Наприклад, об’єм під грудьми 75 см, об’єм самих грудей 92 см. Мінусуємо більше від меншого, маємо різницю 92-75 =17 см. Далі за загальноприйнятою таблицею розмірів знаходимо свої виміри: виходить 75С або 3 розмір.

3. Ми застібаємо бюстгальтер на примірці не на той гачок

Під час примірки застібаємо ліфчик на крайній правий гачок. Пояс від носіння розтягуватиметься і тоді ви зможете його підтягнути, змістивши застібку вліво. Для великого розміру бюсту краще 3-4 ряди гачків, щоб груди мали максимальну підтримку.

4. Ми не враховуємо вагу грудей

Чим більші груди, тим ширшими мають бути пояс та бретелі. Вузькі бретелі вагу грудей не триматимуть, перетискатимуть тіло і порушуватимуть кровообіг. При правильному регулюванні довжини бретельки повинні бути злегка натягнуті так, щоб між ними і тілом можна було вільно просунути палець.

Якщо ви можете це зробити, значить, ви правильно вибрали бюстгальтер.

5. Ми віддаємо перевагу щільним кісточкам бюстгальтера

Якщо ви хочете правильно вибрати бюстгальтер, звертайте увагу на кісточки: вони повинні бути розташовані одразу під грудьми. Кісточками при невеликих грудях краще не зловживати. 

Надавайте перевагу бралетам – м’яким чашкам з мережива чи текстилю, а кісточки використовуйте для спокусливих суконь чи побачень.

Форма грудей: важливий момент при виборі бюстгальтера

Для асиметричних грудей варто обирати моделі з внутрішніми «кишеньками», куди можна сховати додатковий пуш-ап і компенсувати різницю між грудьми. 

Для грудей конічної форми підійдуть бюстгальтери з контурними чашечками, з пуш-апом, бандо з кісточками, а також спортивний.

Для форми «омеги» рекомендуються цупкі нееластичні чашки, що складаються з трьох-чотирьох частин, а також ліфи з повнорозмірними чашечками. 

Як правильно прати бюстгальтер, яку обрати тканину і скільки носити

Штучні китайські «батисти» створюють грудям парниковий ефект, не поглинають піт, шкодять шкірі і здоров’ю.    

Ліфчик може бути на тілі максимум 12 годин в день. Онкологія часто буває серед тих, хто носить бюстгальтер цілодобово.

Прати бюстгальтер потрібно після чотирьох-п’яти одягань, бажано руками або в спеціальному мішечку на холодному циклі, щоб не втрачав форму.

P.S. Ну і не відмовляти собі у гарному бюстгальтері.

Колись хтось із відомих жінок провів паралель: яка білизна, таке й життя.

 

Робімо своє життя красивим, а груди… принадливими. 

Джерело - ukrainky.com.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень