10 рис ідеальної жінки на думку чоловіків

1. Ніжність

Дівчина повинна бути ніжною. Навіть в обстановці, коли необхідно проявити твердість, ніжність повинна проглядатися в манерах, словах, кожному русі.

2. Світлоокі завойовниці

Зазвичай у жінок зі світлими очима погляд відрізняється від карооких красунь. Осяйний погляд з-під густих вій манить і заворожує.

3. Аромат

Ідеальна жінка повинна ідеально пахнути. Аромат повинен повністю відповідати вашому характеру. Це звучить дивно, але чоловіки при знайомстві часто принюхуються до жінки. Аромат є для них основним.

4. Вигини

Для більшості чоловіків ідеальна фігура часто займає перше місце серед жіночих чеснот. І вона здатна затьмарити багато недоліків.

5. Жіночність

Попри обраний образ і бажаний стиль, жінка повинна бути жіночною. Чоловіки цінують цю рису і не здатні перед нею встояти.

6. Наявність ямочки на підборідді

Ямочка на підборідді є не у всіх жінок, саме тому вона приваблює чоловіків. Таку жінку вони вважають унікальною і, можливо, навіть ідеальною.

7. Француженки

Франція — країна любові, а француженки, на думку чоловіків, кращі коханки. Саме тому все, що нагадує їм про Францію, вважається ідеальним.

8. Розпущене довге волосся

Довге волосся подобається не тільки жінкам, але і чоловікам.

9. Брюнетки

Брюнетки завжди приваблювали чоловіків. На їхню думку, це найбільш пристрасні жінки. Хоча і відрізняються запальним характером і яскравим темпераментом.

10. Ініціатива

Чоловіки не люблять жінок, які не проявляють ініціативу. Ті, хто чекають першого кроку від чоловіків здаються нудними і нецікавими.

Впевнені, що багато жінок з ними не погодяться. Але так вже склалося. Чоловіки і жінки говорять на різних мовах, думають по-різному і відчувають кожен по-своєму.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень