Як на Рівненщині горіла вантажівка, а у Рівному - квартира (ФОТО/ВІДЕО)

В обласному центрі займання сталося в районі ринку

Вчора, у селі Біла Криниця Рівненського району загорівся причіп вантажівки марки «Mersedes». Повідемлоння про займання надійшло рятувальникам близько 11:30. Водій помітив, що з під тенту його машини почав виходити дим і відкотив разом із помічниками відкотив причіп на безпечну відстань, повідомляють в прес-службі рятувальників Рівненщини: 

На місці події надзвичайники з’ясували, що пожежа виникла у причепі вантажівки в якій знаходилося 8 тон деревневого вугілля в мішках. Як розповів водій вантажного автомобіля, він раптово помітив, що з-під тенту машини почав виходити дим. Чоловік не розгубився, разом з іншими водіями від’їднав причіп та відкотив його на безпечну відстань, подалі від інших автомобілів та будівель.  

 

Вже за декілька хвилин на місці події працювали вогнеборці. Аби знайти осередок горіння, рятувальникам довелося вручну розвантажувати мішки з вугіллям. 

О 13:16 рятувальники вогенборці ліквідували пожежу. Вогонь знищив 3 тони вугілля, проте більшість вантажу вдалось врятувати. Обставини та збитки пожежі наразі встановлюються. 

 

Пізніше у Рівному трапися пожежа в квартирі. Займання сталося на вулиці Полуботка 8, на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники по висувній драбині потрапили до середини квартири, розповідають в прес-службі ДСНС:

Рятувальники по висувній драбині через балкон дісталися у середину помешкання. Квартира була повністю заповнена димом, тому вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Також у середині помешкання була висока температура.

 

На кухонній плиті  бійці ДСНС виявили підгорівший посуд із залишками їжі. Також біля плити почала горіти кухонна шафа. Рятувальники за допомогою підручних засобів швидко ліквідували займання, а також перекрили газопостачання та провітрили квартиру.  

Помешкання від вогню не постраждало, адже вогонь вдалося вчасно приборкати. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень