Рятувальники Рівненщини визволяли авто із заметів

В тому числі шкільний автобус

За вчорашній день та сьогоднішню ніч на дорогах застрягли дві вантажівки та шкільний автобус. Так, сьогодні о 3:40 поблизу села Прогрес Острозького району в заметі застряг вантажний автомобіль марки «Renault».

Рятувальники Рівненщини допомогли вантажівці вибратись із узбіччя дороги, а також за минулу добу відбуксували ще дві великих автівки, розповідає керівник прес-служби ДСНС області Дмитро Мельник:

Так, 13 лютого о 7:45 ранку рятувальники відбуксирували шкільний автобус «Еталон», що потрапив у замет на автодорозі в місті Дубно. А вже об 11:20 того ж дня працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій відбуксирували вантажівку, що перегородила рух на автотрасі Рівне-Староконстянтинів. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень