Як керівники медичної галузі у Рівному привітали колег

З нагоди професійного свята

Медичних працівників міста напередодні привітала міська влада і керівник міського управління охорони здоров'я Віктор Іськів. 

Про це ми писали у цій публікації: 

Великим концертом привітали медиків у Рівному

До привітань колегам долучились і керівники обласних медичних установ.

Начальник обласного управління охорони здоров'я Юрій Осипчук звернувся до медиків з такими словами:

Шановні колеги! Щиро вітаю вас з професійним святом. З днем людей, які несуть добро лядям і рятують життя.

Дай Боже вам  здоров'я, удачі, мирного неба над головою і радості у вашому житті.

Головний лікар обласної клінічної лікарні Іван Зима подякував медикам, які працюють на передовій:

Це свято дотичне до кожної сім"ї. Кожна людина приходить на світ з допомогою медиків. Лікарям люди довіряють найдорожче - життя. В нас - спеціальність особлива, ми не маємо права на помилку. В нас є обов'язок вилікувати і спасти.

 

В день медичного працівника гарний привід нагадати про важливість нашої професії і сказати добре слово всім, хто стоїть на варті здоров'я українців. Окремі слова подяки, шани й привітань медикам, які стоять на передовій. Вони врятували не одну тисячу життів і подарували щастя сім'ям воїнам.

 

Хочу побажати усім медичним працівникам здоров'я, запасу життєвих сил і енергії. Адже лише здоровий та успішний лікар може лікувати не лише ліками, а й своїм прикладом. Бажаю вам щастя і благополуччя, миру та здійснення всіх задумів. З професійним святом вас, колеги! 

Головний лікар обласної дитячої лікарні Віталій Бойко також не залишився осторонь від можливості адресувати привітання медикам:

Шановні медичні працівники, колеги! Прийміть найщиріші слова вдячності за вашу благородну працю. Медики - це еліта України. Від вас залежить не лише здоров'я громадян, а й європейський розвиток цілої держави. Тому будьте успішними, професійними, самодостатніми і щиро-щиро вас зі святом, дорогі колеги!

Колектив Радіо Трек також висловлює подяку медичним працівникам за їхню нелегку працю. Бажаємо вам лише вдячних пацієнтів і високих досягнень на професійній ниві.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень