Як дитсадок на Запоріжжі «рятували» від закриття маззю для котів (ФОТО)

Дитину, яку прирекли на справжні знущання, ще пів року лікували від наслідків застосування ліків для тварин

Інцидент стався у дитсадку №39 «Чебурашка», що у Мелітополі.

Саме там медсестра помітила в одного з малюків дивний висип на тілі. Плями були на руках, спині та сідницях і жінка вирішила, що це – лишай.

Аби ДНЗ не закрили на двомісячний карантин, матері дошкільняти наполегливо порекомендувати не йти до лікарні, а купити у ветаптеці мазь для котиків. Мовляв, і дитину швиденько вилікуємо, і для закладу зайвих проблем не будемо створювати.  

Чим завершилася ця дика історія, повідомляє місцеве видання «РІА Мелітополь».

Мене викликали у дитячий садок і показали плямочку на дитині. Сказали, що це лишай і мені в жодному разі не можна звертатися у лікарню, бо садок закриють на 2 місяці на карантин.

 

На мої заперечення, що подібні цятки є і на ручках, і на попі у дитини, і що це алергія - мене перебили і почали залякувати більш активно. Сказали, що у ветеринарній аптеці необхідно купити мазь для котів «Ям» і помазати цятки, і проблема вирішиться, - розповідає мама хлопчика.

Оскільки я перебувала на останніх місяцях вагітності і не хотіла нервувати, пішла в аптеку і купила цю мазь, а потім мазала її протягом вихідних. Результат був просто жахливий - шкіра дитини злізла у кілька шарів, - розповіла мама хлопчика

Вже у понеділок жінка відвела сина до дерматолога. Лікар направив дитину на аналізи та зішкріб.

Наступні пів року матері хлопчика довелося лікувати наслідки застосування котячої мазі.

Тим часом у дитсадку...  просто вибачилися.

Додамо, що на сьогодні дитина вже повністю одужала. Однак жінка каже, що цей урок вона засвоїла на все життя: здоров'я ваших дітей повинно бути на першому плані.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень