Днями на Рівненщині варто очікувати «плюсову» температуру

На Різдво у Рівному встановлено температурний рекорд

У четвер, 5 січня, на Рівненщині розпочалося вторгнення арктичного повітря з півночі Росії, що призвело до різкого зниження температури. Втім, такі показники не є аномальними для нашого регіону, а температура близько -20 градусів взагалі характерна для січня, - стверджує провідний синоптик метеостанції Рівне Тетяна Пророк:

Це не аномальні температури. Такі температури притаманні січню. От було зафіксовано 20,5 морозу 7 січня 1987 року, то ми завтра напевно поб'ємо рекорд, в цей день саме. Але найбільш мінімальна температура була зафіксована 8 січня, - 34,5 градусів у 1987 році, - каже Тетяна Пророк.

Прикметно, що такі сильні морози на Рівненщині з’являються хвилями, приблизно раз на 30 років. За словами Тетяни Пророк, морози поступово почнуть відступати уже з 8 січня (вночі чекають -18 – 23 градуси, а вдень 10-15 морозу). 

9 січня вдень уже очікується 8 – 13 морозу,  а 12 січня температура повітря вдень коливатиметься від 4 морозу до 1 тепла. Тож мороз на Рівненщині протримається близько тижня, а потім погода повернеться до більш звичної нам помірної зими.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень