Як збити білки в густу піну без міксера і вінчика
Основні нюанси
Щоб приготувати деякі десерти, необхідно збити у густу піну білки яєць. Найлегше це зробити міксером. Але бувають різні форс-мажорні обставини, коли використати побутову техніку неможливо і під рукою немає навіть вінчика.
Виявляється, досвідчені господині знають певні хитрощі, які допоможуть досягти результату. Головне — взяти правильну місткість і свіжі яйця.
Які яйця треба брати?
Щоб збити білки до міцних піків, необхідно вибрати якісний основний продукт. В ідеалі яйцям не повинно бути більше як тиждень. Вони мають бути кімнатної температури. Головне, у білки не має потрапити ні краплини жовтків, бо тоді досягти результату не вдасться.
Як збити білки без міксера і вінчика?
Візьміть глибоку місткість і дві виделки, з'єднані зубчиками одна до одної. Ці предмети мають бути ідеально чистими і сухими. Перемішуємо пристроєм з виделок білки і поступово збільшуємо швидкість. Додаємо цукру відповідно до рецептури, і продовжуємо збивати білки, поки не утворяться міцні піки.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ