Гарячий шоколад вийде кращим, ніж у дорогій кав’ярні: Додайте секретний інгредієнт
Це буде вашим улюбленим напоєм
Рецептів гарячого шоколаду багато, але секрет у всіх один. Важливо вчасно додати один простий та недорогий продукт.
Інгредієнти:
- чорний шоколад – 70 г;
- молоко – 450 мл;
- молочний шоколад – 30 г;
- вершки 33% – 75 мл;
- мелена кориця – 1/4. ч. ложки;
- сіль – 1 щіпка;
- маршмелоу – 1 жменька.
Підігрійте у сотейнику 150 мл молока, але до кипіння не доводьте. Знімаємо з плити і додаємо до неї натертий гіркий та молочний шоколад. Перемішуємо до консистенції пасти. Шоколад має повністю розтопитися.
Вливаємо в сотейник молоко і вершки, що залишилися. Додаємо корицю і наш секретний інгредієнт – сіль. Саме вона посилить і відтінить смакову та ароматичну палітру напою.
Підігріваємо, постійно помішуючи, але не доводимо до кипіння!
Розлийте гарячий шоколад по чашках і прикрасьте дрібним маршмеллоу.
Джерело: vkusno
Радіо Трек: НОВИНИ