Як засолити сало по-українськи в банці: можна буде їсти губами, бо таке ніжне

Головне обрати молодий продукт

Щоб приготувати сало без розсолу, можна використовувати сухий спосіб, як робили наші бабусі. Воно виходить ніжним, ароматним і буквально тане в роті.

Розповідаємо разом із unian, як готувати.

Інгредієнти на 1 кг сала:

  • 250 г – крупної солі
  • 1 ст. л. – чорного меленого перцю
  • 1 головка – часнику

Сало нарізати на шматки, щоб помістилися в банку.

Зробити надрізи і вставити в них часник.

Натерти сало сумішшю солі та перцю.

На дно банки насипати трохи солі, скласти сало, присипати зверху спеціями і закрити кришкою.

Залишити на добу при кімнатній температурі, потім поставити в холодильник на 3–7 днів. Після цього можна перекласти в морозилку.

Сало буде готове до вживання і смачне як ніколи!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень