Що робити зі старим гаманцем

Не можна у жодному разі викидати у сміття гаманець, який приносив гроші. Коли у нього вже зовсім непрезентабельний вигляд потрібно залишити у ньому купюру найменшого номіналу і покласти його у затишне місце.

Щомісяця купюру у гаманці потрібно замінювати на більшу. Через деякий час буде зрозуміло, що статок зростає.

Старий гаманець може принести успіх. Усі обряди з ним потрібно проводити лише у гарному настрої, щоб не злякати світлі сили.

Не варто нікому передавати свій щасливий гаманець. Наші предки вважали, що у такий спосіб можна віддати і свій фінансовий стан.

Також не варто приймати у подарунок гаманець, адже він може бути заряджений на бідність.

Усі ритуали щодо заміни гаманця радять проводити у день осіннього рівнодення. Це дасть можливість не лише розлучитися з гаманцем правильним чином, але й змінити свою грошову ситуацію у кращий бік.

Куди подіти гаманець, який не приносив удачі

У тому випадку, якщо у старому гаманці майже не було грошей, потрібно зробити так:

  • дістати усі гроші, які там є. Не потрібно залишати навіть п'яти копійок;
  • усі копійки варто викинути через ліве плече. Робити це потрібно не вдома, а на вулиці;
  • купюри витратити на покупки для рідних людей або ж віддати нужденним;
  • спалити гаманець у багатті або у печі. Якщо такої можливості немає, достатньо його закопати у землю подалі від домівки. Йти з того місця потрібно швидко, не озираючись.

Після придбання нового гаманця старий потрібно ще три дні носити з собою. Однак заглядати у нього під час діставання грошей не потрібно.

Через три дні потрібно дістати з гаманця усі гроші і показати місяцю, примовляючи: «Я — прибуток, ти — сила».

Даний ритуал варто повторювати щоночі протягом наступних семи днів. Найбільшу з купюр потрібно відправити назад у гаманець і зберігати у ньому до настання молодика. Інші гроші можна витратити.

Як залучити гроші у новий гаманець

Щоб новий аксесуар притягував гроші, потрібно стежити за тим, щоб у кожному відділенні завжди була хоч одна монетка. Чим більше їх буде, тим краще. Великі купюри потрібно зберігати у середньому відділенні, а дрібні — з боків.

Якщо зі старого щасливого аксесуара усі гроші перекладаються у новий, до них потрібно додати ще одну купюру. Вона може мати будь-який номінал. Однак її обов'язково треба отримати від рідної людини.

Після перенесення грошей і монет потрібно відкрити гаманець, провести ним тричі за годинниковою стрілкою над вогнем. Свічка має бути новою, а запалювати її можна лише сірниками — ніяких запальничок.

Далі гаманець закривають і кладуть на ніч на чисту тарілку. Вранці його можна забирати. А тарілку варто гарненько помити.

Джерело: UKR.MEDIA