Як за датою народження дізнатися, скільки у вас буде шлюбів

Нумерологія допомагає дізнатися дуже цікаві речі про вашу долю

Як розрахувати свою особисту цифру долі

Візьміть усі ваші цифри у даті народження та складіть їх разом. Наприклад, дата народження: 20 травня 1990 року.

2+0+0+5+1+9+9+0 = 26. Тепер складаємо 2+6 і отримуємо цифру 8. Ваше число долі має бути від 1 до 9.

 

Значення чисел долі

1

Ці люди ніколи не сумніваються у своєму виборі, тому у шлюби вступають легко і без жодних сумнівів. Вони із задоволенням будують сімейні стосунки та шукають можливості, щоб уникати конфліктів. У цьому їм допомагає вроджена комунікабельність та бажання зберегти сімейне вогнище. Тому шлюб у них, швидше за все, буде лише один.

2

Люди, у яких головна цифра «2» - однолюби. І в їхньому житті можливий не лише один шлюб, а й одне кохання - на все життя. І ці стосунки від самого початку до кінця будуть пронизані дуже ніжними почуттями до партнера.

3

Ці люди найнепередбачуваніші. За вдачею вони динамічні, енергійні, завжди в пошуку чогось чи когось, любителі всього нового та яскравих відчуттів. Тому кількість шлюбів у таких осіб може не обмежитись навіть трьома. До речі, саме ці люди можуть одружуватися з тим самим партнером кілька разів у своєму житті.

4

У виборі партнера ці люди дуже розбірливі, але, на жаль, вони перебувають у перманентному пошуку майже все своє життя. І навіть тоді, коли поруч із ними вже є близька людина.

Перфекціонізм та настороженість не дозволяють їм розслабитися з однією людиною.

Тому у «4» може бути дуже багато шлюбів та зв'язків. У поодиноких випадках вони зупиняються у своїх пошуках - за умови, що їм трапиться терплячий партнер.

5

Люди, у яких число долі «5» - укладають пізні шлюби. Зазвичай виною романтична натура, яка уявляє собі ідеальну сім'ю з казки. А ще - тотальна невпевненість у собі під час стосунків.

І «п'ятірки» з віком починають відпускати свої комплекси, мрії, а потім знаходять партнера, єдиного і неповторного, одного і на все життя.

 

6

Такі люди зазвичай одружуються двічі. Перший шлюб - пробний і найчастіше, не найвдаліший. А ось другий стає щасливим, тому що «шістки» встигають зрозуміти, чого вони хочуть від життя та проводять роботу над помилками. Вони довго чекають, перш ніж знову комусь довіритись.

7

Люди з числом долі «7» вважаються справжніми щасливчиками. Стосунки їм даються легко, оскільки за своєю натурою ці люди проникливі та дипломатичні. У них є всі якості, які допомагають створити міцні та щасливі союзи - один і на все життя.

8

Для представників «8» шлюб - це стабільність та безпека. Тому вони часто укладають союзи з розрахунку. Але їхні сім'ї назвати нещасливими неможливо, тому що вони «вирощують» кохання багато років і дуже віддані своїм половинкам.

9

У представників цієї цифри ранній шлюб – не рідкість. Вони рано починають прагнути до самостійності та незалежності, тому що мають величезну внутрішню силу і вірять у те, що з багатьма речами в житті впораються самостійно.

Але перший шлюб часто виявляється не теплою прогулянкою парком, а справжніми американськими гірками, з усіма проблемами й марними спробами не загубитися в цих стосунках. Але така наука їм швидко йде на користь.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень