Як взимку залучити в будинок успіх і гроші: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Пращури говорили: «Гроші взимку ховай так, як сніг покриває землю». Тлумачать приказку так: всі гроші, що ви заробили протягом року, зимою треба використовувати обережно, щоб потім не нарватися на фінансові проблеми.

Раніше частину своїх грошей люди ховали в кучугури за будинок, щоб вони збереглися до весни і не було проблем з грошима.

«Скільки снігу до будинку намете, стільки і грошей прийде». Пращури вірили, що багато снігу говорить про багатство. Тому раніше було прийнято нагортати великі кучугури біля будинку і наговорювати: «Скільки сніжинок, стільки і монет у гаманці».

«Зима морозить — гроші в будинок наморожує». Якщо на ваших вікнах з'являються різні зимові візерунки, значить скоро вас чекає прибуток.

Сьогодні мало таких вікон, де зима може намалювати свої візерунки, так що можна спробувати розмістити за вікно скло, щоб воно вкрилося красивими морозними малюнками.

«Хто вікна в чистоті тримає і свіжість пускає, до того й удача прилетить». У зимовий час вікнам теж властиво бруднитися, так що їх треба протирати, а приміщення обов'язково провітрювати.

Чим чистіше вікно взимку - тим більше грошей прийде у дім, говорили наші пращури. Частіше давайте свіжому повітрю проникати в будинок з вулиці, щоб разом з ним у дім прилітала і удача.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень