Як встановити додаток «Паріматч» для Android з офіційного сайту

Інструкція для тих, хто хоче досягти успіху

Букмекерська контора «Паріматч» пропонує завантажити програму на ОС Android. Власники таких пристроїв можуть користуватися смартфонами при укладанні парі, перебуваючи далеко від комп'ютера. Установка Париматч на Андроид можлива з офіційного сайту.

Завантажуємо програму «Паріматч»

На офіційному сайті Google Play Маркет програма БК «Паріматч» недоступна, оскільки діяльність букмекера суперечить політиці компанії Google. Тому завантажити оригінальний софт можна безпосередньо з офіційного сайту.

Для цього потрібно перейти до вкладки «Мобільні програми» та запустити завантаження, клацнувши по іконці зі значком андроїда.

Під час розробки програмного забезпечення фахівці враховували запити користувачів, яким важливі комфорт і зручність у використанні. Робота над оновленнями триває постійно, щоб забезпечити швидку дію та коректне відображення на смартфоні або планшеті.

Плюси мобільної версії:

  • проста навігація;
  • можливість реєстрації в додатку;
  • зрозумілий інтерфейс;
  • поповнення рахунку та виведення;
  • доступ до розпису, лайву та ставок.

Серед недоліків – це відсутність розділу статистики, але ці мінуси можна вважати умовними порівняно з можливістю постійно використовувати ресурс.

Інтерфейс мобільної версії поділений на дві зони: опції мають зручне вертикальне розташування, а налаштування – нижнє горизонтальне розташування.

Якщо натиснути на іконку з логотипом РМ, з'явиться список із додатковими розділами. Він містить опцію пошуку за ключовими словами, що значно спрощує пошук цікавої події.

На екрані немає кошика для ставок, але його легко увімкнути, якщо натиснути на один із результатів. Потім купон можна згорнути та перейти до подальшого вивчення лінії. Крім основних інструментів, програма пропонує функцію дострокового розрахунку ставок та перегляду матчів у режимі реального часу.

Додаток «Паріматч» сумісний з девайсами з ОС Android 5.1 та вищою версією.

 

При виникненні проблем із запуском мобільного клієнту потрібно перевірити версію ОС та оновити її.

 

Якщо програма перестала працювати на версії Android високого рівня, служба підтримки букмекера радить перевстановити софт.

На думку бетторів, мобільна версія здатна повністю замінити десктопну і дозволяє вчасно реагувати на зміни в подіях, не втрачаючи своєї вигоди.

Важливо, що під час встановлення програми робити депозити, отримувати бонуси та виводити кошти з рахунку можуть тільки гравці з підтвердженими особистими даними.

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень