Як випрати шкарпетки, аби вони знову стали ідеально білими: експерт назвав простий засіб

Знадобляться натуральні засоби

Білі шкарпетки важко прати, бо вони швидше вбирають плями. Випрати їх непросто, але знаючи хитрощі, можна зберегти чистоту шкарпеток.

Найкращим способом відновити білі шкарпетки є додавання харчової соди у пральну машину. 

Як діє харчова сода

Харчова сода є лужною речовиною та може нейтралізувати кислі плями від жиру, бактерій або бруду, розщеплюючи їх і полегшуючи очищення.

Крім того, сода має природну зернисту текстуру, яка може фізично відтирати плями з тканини під час прання, що допомагає відновити білі шкарпетки. 

Як зробити шкарпетки знову білими 

Спочатку вам потрібно наповнити чисту раковину теплою водою, а потім всипати велику кількість харчової соди. Потім додайте у воду брудні білі шкарпетки та залиште їх на три-чотири години.

Після цього викрутіть шкарпетки, покладіть їх у пральну машину та додайте одну склянку харчової соди, змішаної зі звичайним мийним засобом.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень