Як вибрати підгузки для новонароджених: корисні поради для батьків

До вибору підгузків варто підходити відповідально

З перших хвилин життя батьки мають оточити дитину турботою і створити для неї максимально комфортні умови. Впоратися з цим завданням допоможуть якісні підгузки. Вони забезпечать немовлятам спокійний сон і подарують відчуття сухості протягом дня. Обираючи перші «трусики», необхідно враховувати вік, вагу і потреби маляти. Як не припуститися помилки — розповідаємо далі в статті.

Комфортні та безпечні підгузки для новонароджених: які вони?

Новонароджені практично весь день перебувають у підгузках, тому важливо, щоб вони були зручними та не нашкодили здоров’ю. Існує як мінімум п’ять ознак комфортних і безпечних памперсів:

  • Якісні гіпоалергенні матеріали

Шкіра немовляти ніжна і чутлива, тому легко піддається зовнішньому впливу. Вироби з органічної бавовни або поліпропілену не створюють парникового ефекту і запобігають подразненням. Вони тонкі, м'які та приємні до тіла. Малюк комфортно почуватиметься в будь-якій ситуації — на прогулянці, під час сну або тривалої подорожі. 

  • Поглинальний шар, що швидко вбирає вологу

Більшість виробників використовують целюлозу або сучасні абсорбувальні матеріали, що миттєво перетворюють рідкі виділення на густий гель. Завдяки цьому підгузки надійно утримують вологу всередині та запобігають протіканню.

  • Еластичний пояс

Дозволяє памперсу легко адаптуватися до тіла дитини. Вироби не тиснуть на животик і спинку та не залишають слідів на ніжній шкірі.

  • Виріз для пупка

Підгузки з вирізом дозволяють обробляти пупкову ранку без необхідності їх знімати. Така конструкція значно полегшує догляд за немовлятами та сприяє швидкому загоєнню пупка.

  • Індикатор вологи

Корисна технологія допомагає батькам точно визначити час, коли необхідно змінювати підгузок. Якщо поглинальний шар наповнений, індикатор змінює колір.

Більшість підгузків, які можна купити в інтернет-магазинах, наприклад, у pampik.com, виготовлені з матеріалів, що «дихають», відмінно поглинають вологу і не спричиняють подразнень. Проте великий асортимент значно ускладнює вибір.

На що звертати увагу, обираючи підгузки

Перш ніж дитина навчиться користуватися горщиком, батькам доведеться спробувати багато різних підгузків. Щоб не витрачати багато часу і сил на пошуки ідеального варіанту, варто першою чергою звертати увагу на наступні критерії: 

  • Вага дитини

Підгузок не має тиснути або сповзати, інакше дитина відчуватиме дискомфорт. Щоб не помилитися, ознайомтеся з маркуванням на пачці.

  • Статура новонародженого

Об’єм талії у дітлахів з однаковою вагою може сильно відрізнятися. Аби переконатися, що підгузки будуть зручними, починайте знайомство з ними з невеликого пакування.

  • Потреби малюка

Педіатри запевняють, що відвідувати басейн малюкам можна вже через кілька тижнів після народження, щойно загоїться пупкова ранка. Для водних процедур найкраще підходять спеціальні водонепроникні підгузки, що чудово поглинають виділення і забезпечують малюкам відчуття сухості на ніжних ділянках шкіри.

  • Бренд

Надавайте перевагу всесвітньо відомим виробникам, таким як Pampers, Huggies, Libero, Moony тощо. Їхня продукція перевірена часом і мільйонами батьків.

Щоб малюк ріс здоровим і безтурботним, обирайте для нього найкраще. Почніть з підгузків, адже якісні та безпечні вироби дозволять маляті почуватися комфортно і впевнено вивчати навколишній світ.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень