Як вибрати найкращий кабель USB-C для iPhone 15?

Це варто знати

Перехід Apple від роз'єму Lightning до USB-C для iPhone 15 став приємною зміною багатьом з нас, хто хоче, щоб усі наші улюблені аксесуари для техніки працювали разом без проблем.

Після багатьох років використання окремого роз'єму тільки для iPhone той же зарядний пристрій, який ми використовуємо для більшості навушників, ноутбуків та ігрових консолей, тепер підходить для нового iPhone, і це чудова новина в усіх відношеннях. Більше немає потреби у фірмовому роз’ємі, що означає менше безладу в кабелях. Але це також означає, що ми повинні бути обережними з вибором кабелів та зарядних пристроїв!

Чи можна використовувати будь-яку зарядку із роз'ємом USB-C для iPhone 15?

Неоригінальний дешевий кабель на айфон 15 та зарядний пристрій до нього часто викликають проблеми. Одна з найперших ознак проблеми — якщо ви відчуваєте, що ваш пристрій нагрівається в процесі заряджання. Віддавайте перевагу надійним виробникам, таким як Apple, Anker, Belkin, або продавцям, які стверджують, що їх сертифікувала торгова група під назвою USB Implementers Forum або USB-IF. 

Що швидше — USB-C чи Thunderbolt 3?

Дешеві зарядні кабелі можуть займати більше часу на передачу даних. Кабель USB-C 3.0 (Thunderbolt) від Apple має бути вашим основним вибором для швидкої передачі даних на iPhone 15 Pro.

Чи безпечно заряджати iPhone від ноутбука?

Коли я запитав Apple про зарядні пристрої, компанія направила мене на свою сторінку підтримки, де говориться, що ви також можете «використовувати зарядні пристрої USB-C потужністю 20 Вт або вищою — такий, як той, що поставляється з вашим ноутбуком Mac», з вашим iPhone для швидкого заряджання або під’єднайте iPhone до порту USB-C на вашому комп'ютері. Деякі експерти з ремонту техніки стверджують, що можна зіпсувати свій телефон, якщо підключити зарядний пристрій низької якості до розетки з високою напругою, але в більшості випадків наявність окремого USB-C зарядного пристрою від надійного виробника, щоб зробити зарядження ваших пристроїв безпечним.

*

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень