В iPhone знайшли «секретну кнопку» і про неї уже гуде вся мережа (ВІДЕО)

Лайфхак виявився настільки корисним, що став поширюватися з блискавичною швидкістю

У соцмережі TikTok стало вірусним відео про «секретну кнопку» iPhone. Мільйони користувачів були шоковані, коли дізналися, що їх смартфон має на одну кнопку більше, ніж вони думали.

Авторка відеоролику під ніком ellyawesometech на своїй сторінці у TikTok розповіла, що багато людей просто не вміють користуватися своїм iPhone, адже ніколи навіть не помічали «секретну кнопку» на задній панелі, а вона значно полегшує користування смартфоном.

Лайфхак виявився настільки корисним, що став поширюватися з блискавичною швидкістю.

 

Лише за добу відео набрало понад мільйон переглядів.

 

Деякі з користувачів в коментарях взагалі зазначили, що побачене «назавжди змінило їхнє життя».

Жінка підкреслила, що функція Back Tap існує на iPhone вже доволі давно. Вона доступна на всіх телефонах Apple з операційною системою iOS 14.

Варто зазначити, що це оновлення було випущено ще у вересні 2020 року.

Постукавши по задній частині телефону в області логотипу Apple, пристрій виконуватиму будь-яку функцію, запрограмовану завчасно через панель налаштувань.

Back Tap дозволяє миттєво відкрити камеру, увімкнути ліхтарик або одним дотиком запустити Shazam аби пристрій повідомив вам назву пісні, яку ви тільки-но почули на вулиці, саме це на відео продемонструвала авторка відео. Все залежить від того, чим найчастіше користується власник смартфону та його побажань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень