Як варити яйця, щоб не тріскалися: несподівана відповідь просто вражає наповал (ФОТО)
Є кілька секретів

Часто хочеться зварити яйця так, щоб на них не було жодної тріщинки. Цього можна досягти, знаючи кілька секретів.
Правильний спосіб варіння яєць
Щоб запобігти тріщинам під час варіння яєць, слід заздалегідь вибирати якісні, свіжі яйця і без пошкоджень.
Досвідчені кулінари радять - яйця потрібно класти в холодну воду з сіллю, щоб запобігти тріщинам. Вода має бути не надто гарячою, щоб яйця не сильно стикалися одне з одним.
Сіль підвищує щільність води, завдяки чому шкаралупа стискається, і білок не витече навіть за наявності мікротріщин.
Не варто забувати про те, що якщо яйце дістати прямо з холодильника й одразу покласти в киплячу воду, різниця температур може спричинити тріщину. Щоб яйця не тріскалися під час варіння, потрібно додати оцет. Це допоможе зміцнити шкаралупу та запобігти пошкодженням.
І, головне, кипіння має бути м'яким, з маленькими бульбашками, щоб уникнути пошкоджень шкаралупи.

Джерело: Главред
Радіо Трек: НОВИНИ