Як у Рівному відзначатимуть Дня захисту дітей (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Атракції почнуться від самого ранку

ФОТО - Діти в місті

З 9.00 до 17.00 на відвідувачів Рівненського зоопарку чекає концертна програма на дитячому майданчику, аквагрим, розваги для дітей, подарунки від партнерів. Вхід дітям до 16 років у зоопарк – безплатний!

О 12 годині у Міському будинку культури розпочнеться концертна програма за участю творчих колективів - хорів «Фантазія» та «Кольорові ноти».

З 13:00 до 16:00 на Майдані Незалежності (з урахуванням погодних умов та карантинних обмежень відбудуться руханка, конкурси та вікторини, які підготували для найменших рівнян підрозділи Національної поліції в Рівненській області.

Крім того, 1 червня маленькі Рівняни зустрінуться з міським головою Олександром Третяком та відвідають презентацію книги «У міста є Я».

Зустріч відбудеться на площі перед міською радою (Соборна, 12а) та передбачає візит учасників зустрічі до сесійної зали за адресою вул. Поштова, 2.

Подія пройде в інтерактивному форматі з цікавими завданнями та конкурсами про місто. Учасники зустрічі матимуть змогу поставити запитання меру про те, як функціонує місто, відвідати його кабінет, дізнатися більше про транспорт, воду, тепло, сміття, дитячу участь, а також запропонувати власні ідеї для якісних змін у місті. Маленькі рівняни зможуть «попрацювати» у сесійній залі, аби детально ознайомитися з роботою місцевої влади.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень