Як створити власну колекцію іграшок (ФОТО)

Чому колекціонування іграшок вважається одним із кращих хобі для дітей

Колекційні іграшки допоможуть прикрасити дитячу кімнату хлопчика або дівчинки та створити в ній унікальну атмосферу Сучасні бренди виготовляють іграшки тематичними серіями, що можуть зацікавити як маленьких, так і дорослих колекціонерів.

Переваги колекціонування іграшок для дітей

  1. Під час колекціонування дитина поступово стає акуратнішою, зібранішою, звикає дбайливо ставитися до власних речей.
  2. Це заняття добре розвиває уяву дитини. Наприклад, дерев’яний іграшковий набір «Пожежна станція» від бренду New Classic Toys можна сміливо додавати в колекцію: в комплекті йде дві фігурки рятівників, машина, гвинтокрил, гідрант, собака та іграшкове полум’я. Малюк зможе придумати безліч сюжетів гри та «врятувати» улюблених героїв
  3. Обмін колекційними іграшками з однієї серії покращує комунікаційні навички з однолітками. Якщо вдається зібрати рідкісні екземпляри, дитина може продемонструвати нові надбання друзям і зацікавити їх грою.
  4. Розвиток естетичного смаку та дизайнерських спроможностей. Діти прикрашають власну кімнату, обирають найкраще місце для розташування своєї колекції, готують спеціальні полиці тощо.

Відомі бренди колекційних іграшок на будь-який смак

Щоб створити власну колекцію, варто ознайомитися з популярними брендами — виробниками тематичних серій іграшок.

Hot Wheels від бренду Mattel

Один з найвідоміших брендів колекційних моделей автомобілів ще з 1968 року. Деякі рідкі екземпляри дуже коштовні: їхня орієнтовна ціна складає близько 30 тис. доларів США.

Розповсюджені лінійки бренду:

  • Hot Wheels Classic. Ця серія 2005 року складається з будинків на колесах, літаків, хот-родів, масл-карів. Загальна кількість автомобілів першого видання — 25 екземплярів.
  • Hot Wheels Elite. Литі автомобілі лінійки мають високу деталізацію, а деякі екземпляри навіть офіційно ліцензовані компанією Ferrari.

Hansa Creation

Кожна іграшка Hansa — це реалістична копія справжньої тварини, тому така колекція буде до вподоби як дорослим, так і дітям. Щоб досягти максимальної схожості з відомими представниками тваринного світу, всі моделі виготовляються з деталізацією та розфарбовуються вручну. Під час виробництва іграшок бренд використовує натуральні екологічно чисті матеріали з довгим ворсом.

Кожен екземпляр складається з великої кількості елементів: деякі тварини збираються з 60–100 деталей!

 

My little Pony

Ця відома серія дитячих іграшок складається з колекційних фігурок поні, єдинорогів та інших чарівних істот. Кожен екземпляр має власні звукові та світлові ефекти та ретельно підібрані аксесуари. Серед найвідоміших персонажів — Пінкі Пай, принцеса Луна, Спайк, Раріті, Еплджек.

Shopkins

Колекційний бренд пропонує дітлахам збирати кумедні солодощі, одяг та інші цікаві тематичні аксесуари. Серія іграшок допомагає дізнатися про особливості традицій деяких європейських країн, знайомлячи малюків з національною кухнею, одягом і звичаями різних етнічних груп.

Як і де краще зберігати колекційні іграшки

Щоб улюблена колекція не перетворилася на безлад або купу сміття, варто грамотно вибрати місце для її розташування. Так, серію дрібних іграшок можна розмістити разом: для цього найкраще підійдуть полиці та стелажі.

Додаткова ідея зберігання колекції — нерозбірна рамка з іграшками під скло, яку можна повісити на стіну. Така прикраса буде доречною в кімнаті як дорослого, так і підлітка.

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень