Як стилізувати джинси цього літа: кращі ідеї

З чим носити джинси влітку 2024

Літній сезон — це час експериментів зі стилем і можливість оновити гардероб свіжими ідеями. Джинси залишаються незамінною базою, що підходить до будь-якої ситуації: від повсякденного прогулянкового образу до стильного вечірнього вбрання. Розглянемо найкращі ідеї для їх стилізації цього літа, які допоможуть вам виглядати модно і відчувати себе комфортно у спекотні дні, а купити джинси жіночі можна з колекцій Ami Paris, Self-Portrait, Loulou Studio, Citizens of Humanity, Agolde та Patou.

AD_4nXf7rkxZQapUPm79L389I456nlJcwHSAflSRNYWjEAqHpIxhXzgNI8UAC0y-G94AKY18OEOqG_Ls1Nt1-4FEHkaEsceI3mspXWZP8UG6yMsfhgC8OdUUIBCl6c9FPumZ_PkGk2JmtBuK0DpiRUr6ut3avuY?key=DxDuvU5YlbNEPNyKtEHhJA

Правила виграшних пропорцій

Джинси відшиваються з доволі щільного матеріалу, тому вони здатні трохи утягувати фігуру. Також з правильним кольором та висотою посадки вдасться візуально витягнути силует.

Найкраще на багатьох фігурах та комплекціях сидять класичні прямі джинси, довжиною по щиколотку. Також можна приміряти широкі моделі, кюлоти. Посадка — чітко на рівні талії чи трохи нижче. Темні відтінки деніму — синій, чорний, графітовий, коричневий, зелений — візуально зменшують реальні пропорції. Світлі — блакитний, світло-сірий, білий, бежевий, рожевий — навпаки, додають трохи об'єму.

AD_4nXf2svLW-YUPQt83Mvx2Ep89sEafV_8cDU0BkwrLY7e0Vs-zL0tKBjzndxAPVJwe8bHeJIG2cAl0wts7O4qM25PBhqN_Khq9S3SL5GKsSb2PD40DADe8kfjw8K_OwfrGIk1m9jjBQKaOeDx0rpwrDiV_kaA?key=DxDuvU5YlbNEPNyKtEHhJA

З чим носити джинси влітку 2024

Для теплої погоди варто приміряти такі образи:

  • класичні прямі джинси темно-синього кольору + яскрава блуза з рюшами + балетки + маленька контрастна сумочка;
  • блакитні широкі джинси + оверсайз-футболка базового кольору + яскраві кеди + велика сумка через плече в анімалістичний принт;
  • бежеві або білі широкі джинси + жилет з костюмної тканини (можна трохи подовжений) + сандалі + солом'яна сумочка через плече;
  • кюлоти яскравого відтінку + базова або яскрава вінтажна футболка + босоніжки + оверсайз-сорочка + сумочка-багет;
  • прямі джинси з необробленим краєм + майка у білизняному стилі + босоніжки на невеликому тонкому підборі + маленька сумочка-мішечок.

З аксесуарів найуніверсальніший — пояс. Пошукайте незвичайні вінтажні варіанти. Замість ременя також можна використати хустинку чи шнурок.

У сильну спеку краще вдягти джинсові шорти. Легка блуза з романтичними деталями додаcть ніжності і жіночності. Комбінація з класичною білою сорочкою виглядатиме стильно й елегантно. А поєднання з яскравим топом додасть святкового настрою.

Окрім джинсів, варто звернути увагу на штани з льону, віскози чи тонкої бавовни, довгі спідниці з тих же матеріалів — за високої температури це найкращий вибір. Вибирайте ті комбінації, які підкреслюють вашу індивідуальність і роблять вас впевненими та стильними.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень