Як швидко зробити скриншот на Android та відправити його у повідомленні

Існує практично миттєвий спосіб відправити скриншот, про який ви можете навіть не здогадуватися

Конкуренцію скриншотам у вашій галереї можуть скласти хіба тільки фото кота та лічильників

Зазвичай нам потрібен скриншот, щоб щось зберегти, або швидко відправити інформацію другу. Існує практично миттєвий спосіб відправити скриншот, про який ви можете навіть не здогадуватися.

Часто потрібно щось пояснити проілюструвавши це прикладом і скриншоти в цьому дуже допомагають. Та й просто швидко зберегти потрібну інформацію на екрані смартфона буває найзручніше саме за допомогою скриншоту.

Як зробити скриншот на андроїд-смартфоні

Тут все достатньо просто, хоча функціонал може відрізнятися в залежності від моделі. Переважно існує два варіанти реалізації цього простого завдання.

За замовчуванням, практично всі андроїд-смартфони підтримують комбінацію кнопки живлення та зниження гучності.

Ці кнопки зазвичай розташовані поряд, натиснути їх разом зручно, тож все відбувається швидко й без проблем.

Іншим варіантом може бути спеціальна швидка функція винесена в меню швидких дій на панелі сповіщень – це та шторка, яка опускається рухом зверху вниз з правого кута екрана.

Чимало виробників поміщають кнопку знімку екрана саме туди, як додаткову опцію, однак є й такі смартфони, які підтримують лише такий варіант.

Існує ще кілька менш поширених варіантів реалізації цієї функції. Деякі смартфони підтримують натискання кількома пальцями на екран, або відповідний жест.

На інших пристроях скриншот можна зробити, затиснувши кнопку живлення на секунду та вибравши потрібну опцію у меню, яке з'являється на екрані. Однак зазвичай це додаткові варіанти, які сусідують з двома вищезазначеними.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень