Як ще на співбесіді зрозуміти, що не варто працювати у цій компанії

Аби не гаяти час і не зіпсувати собі кар'єру

Кожен хоч раз був на співбесіді. Хтось у цей момент дуже хвилювався, хтось імпровізував, а хтось навіть перехвалював себе. На співбесіді усього має бути в міру, вважають експерти і є речі, на які треба звертати увагу.

Ви дуже довго чекаєте зустрічі

Якщо вам вказали час на який вам прийти, затримки більше, ніж 10 хвилин бути не може. Якщо ви не одна людина у черзі на співбесіду або у начальника чи менеджера є термінові справи, вам мають повідомити про цю ситуацію і вибачитися. Якщо ж співбесіда не починається навіть через 15-20 хвилин, це означає, що вас і ваш час тут не цінуватимуть і працювати у такій компанії не варто.

Сумнівна або нова компанія

Якщо компанія лише починає розвиватися, то у неї можуть виникнути труднощі. У такому випадку вам мають надати якісь фінансові гарантії та завчасно проінформувати про те, що компанія може припинити свою діяльність. Також до того, як іти на співбесіду, треба пошукати відгуки про компанію, адже вона може виявитися не зовсім сумлінною.

У ході співбесіди з’являються додаткові обов’язки

Якщо вам пропонують роботу, про яку не йшлося раніше і з’являються нові вимоги до роботи, які не відображаються на збільшенні обговореної зарплати, варто відмовитися від такої пропозиції. Ймовірно, на такій роботі вас можуть використовувати одного замість двох працівників.

На співбесіді тонкощі роботи залишаються у таємниці

Якщо вам не надають вичерпну інформацію про умови та обов’язки, графік роботи, вже йдіть з цієї співбесіди. Ймовірно, вас намагаються обдурити. Відповідальний роботодавець одразу чітко каже про умови та обов’язки і рівень зарплати. Якщо ви хочете отримувати більше, аргументуйте. Ймовірно, вдасться змінити розмір окладу.

До вас звертаються неформально

У серйозній компанії успіх залежить від атмосфери в колективі. Працівникам має бути комфортно і вони не мають потерпати від фамільярності. Така поведінка може лише означати, що працівника не цінуватимуть.

Якщо ви помітите щось із написаного, навіть не думайте влаштовуватися на таку роботу.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень