Як Рівненщина святкуватиме 30-річчя Незалежності України (ЗАХОДИ)

Активно триває підготовка

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Як розповів на брифінгу 16 червня голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, спеціально до свята розроблено брендбук та складено перелік спортивних та культурних заходів, які відбуваються на Рівненщині до річниці Незалежності з травня й до кінця цього року.

Серед них - Фестиваль прадавніх човнів, Міжнародний джазовий фестиваль «ART JAZZ», рок-фестиваль «Тарас Бульба», Міжнародний турнір зі спідвею на «Кубок закриття сезону» та «Меморіал Ігоря Марка», фінал Чемпіонату Європи зі спідвею серед юнаків, відкритий обласний турнір – Кубок голови Рівненської облдержадміністрації з кінного спорту та багато іншого.

З брендбуком та повним переліком заходів можна ознайомитися на сайті облдержадміністрації.

Віталій Коваль

Голова облдержадміністрації Віталій Коваль також закликає усіх мешканців області використовувати у соцмережах спеціально розроблений логотип свята у вигляді квітки з символікою нашої області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень