Коваль і Кондрачук лишаються на посадах: депутати не розглядатимуть питання звільнення і недовіри

Обидва проєкти рішень вирішили зняти з розгляду

Звільнення одразу двох високопосадовців депутати Рівненської обласної ради мали розглядати на найближчій сесії 2 червня.

Йшлося про дострокове припинення повноважень та звільнення з посади голови облради Сергія Кондрачука та висловлення недовіри очільнику облдержадміністрації Віталію Ковалю.

Однак під час засідання президії ці питання вирішили зняти з розгляду. За це проголосували 17 з 19 присутніх, повідомляє пресслужба обласної ради.

Водночас, порядок денний сесії президія доповнила 7-ма зверненнями до вищих органів влади:

♦Звернення до Президента України, РНБО, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо критичної ситуації, яка склалась у закладах охорони здоров’я України та області.

♦Звернення до Кабінету Міністрів України стосовно скасування змін в організації виплати та доставки пенсій і грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів.

♦Звернення до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо внесення змін до чинного законодавства України з метою забезпечення рівності права на соціальний захист осіб з інвалідністю, набутою в ході несення військової служби.

♦Звернення до Президента України, Верховної Ради України щодо посилення кримінальної відповідальності за виготовлення та збут фальсифікованих ліків в Україні.

♦Звернення до Верховної Ради України щодо необхідності ухвалення проєкту закону «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України», зокрема щодо особливостей застосування запобіжних заходів за вчинення злочинів проти національної та громадської безпеки.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень