Як приготувати ідеальне картопляне пюре: варіть картоплю не у воді, а в іншій рідині

Вийде дуже ніжне пюре

Багато гурманів вважають, що секрет ідеального  картопляного пюре полягає у великій кількості  вершкового масла. Однак, перебільшувати з жирними інгредієнтами також не потрібно. Щоб надати страві яскравого смаку, варто скористатися іншою кулінарною хитрістю.

Секрет ідеального пюре – варіння картоплі в молоці

Зазвичай картоплю для пюре варять у воді, але є спосіб, який зробить пюре ще смачнішим і ніжнішим. Варіть картоплю в молоці!

Як правильно варити картоплю для пюре:

Очищені овочі покладіть у каструлю. Замість звичайної води залийте картоплю молоком.

Якщо молоко дуже жирне, його можна трохи розбавити водою. Варіть картоплю у молоці, доки вона не стане м’якою.

Злийте молоко, але залиште трохи для пюре, розімніть картоплю товкачем. Додайте нову порцію теплого молока і кілька шматочків вершкового масла.

Також можна додати жирну сметану для більш кремового смаку.

Ретельно перемішайте пюре, щоб воно стало однорідним, апетитним і ніжним. Таким чином, приготоване пюре буде мати насичений смак, ніжну текстуру і стане справжньою окрасою вашого столу.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень